Cadeaus

 

Is er iemand jarig of heb je een andere reden om iemand een cadeau te geven? Wij hebben een aantal leuke cadeaus, zoals bijvoorbeeld een cadeaubon voor een High Tea, of een Crusio theepot!

Veerplein 18 - Cadeau Crusio

Crusio theepot

Deze leuke theepot, waar 2 bakken thee in kunnen, schenkt de thee op een unieke manier! Je zet de theepot bovenop je glas en via de onderkant komt de thee eruit. Zo zul je niet knoeien!

Veerplein 18 - Cadeau Thee

Verse thee

Al onze verse theeën zijn bij ons te koop in verpakkingen van 100 gram voor €4,95! Van elke smaak thee kun je een verpakking kopen en deze cadeau geven. Een leuke aanvulling bij een Crusio theepot!  Zo.  

Veerplein 18 - Cadeau pakket

Cadeaupakket

Ken je iemand die een echte theeliefhebber is en die altijd heel erg geniet van een lekkere lunch? Dan is ons cadeaupakket perfect voor hen! Je stelt het pakket zelf samen in onze winkel. 

Veerplein 18 - Cadeau cadeaubon High Tea

Cadeaubon High Tea

Is de ontvanger gek op lekkere hapjes en een verse thee? Dan is deze cadeaubon voor een High Tea voor 1 persoon t.w.v. €18,50 extra leuk om te krijgen! 

Veerplein 18 - Cadeau Tegoedbon

Tegoedbon

Naast een cadeaubon voor een High Tea  voor 1 persoon hebben wij ook een tegoedbon om cadeau te doen. Deze kun je naar eigen waarde kunt invullen!o.  

Veerplein 18 - Cadeau Lunch

Samen lunchen

Je kunt natuurlijk een cadeau- of tegoedbon geven, maar je kunt ook gezellig samen komen genieten van een lekker ontbijt, lunch of stuk taart met een kop koffie of thee!

Openingstijden

Ma: 11.00 - 17.30
Di t/m za: 09.00 - 17.30
Zo: gesloten

Contact

Veerplein 18
3131 CN Vlaardingen
info@veerplein18.nl
010 232 8249

Volg ons!